Bistro Raw Vegan

Despre noi

A

veți prieteni cu pasiuni comune, nu? Ei, în cazul nostru, ceea ce ne leagă e bucătăria. Plăcerea de a descoperi împreună noi și noi arome. Combinăm ingredientele în rețete raw & vegane care păstrează activ tot ce au ele mai bun pentru sănătate. Dar, cea mai mare pasiune a noastră este aceea pentru gust. Iată de ce tot ceea ce iese din mâinile noastre e delicios, făcut pentru cei cărora le place să mănânce, să se răsfețe zilnic cu ceva bun, așa cum facem și noi.

S

untem o mână de oameni și creștem împreună. Pentru că reușim zilnic să ne inspirăm reciproc, să perfecționăm rețete pe care le credeam deja perfecte. Pentru că cei mai pretențioși critici culinari suntem tot noi. Doar ceea ce nouă ne place fără rezerve ajunge la tine. O fi mâncarea chestiune de gusturi, dar ce e delicios, subtil și aromat place tuturor – asta e mantra noastră.

Salutare! Ne bucurăm că împărtășim cu tine pasiunea pentru o viață trăită frumos și sănătos. Bistro Raw &Vegan este un business de familie creat de două surori și prietene, Roxana Boghean (Petre) și Vilarina Petre. Am descoperit alimentația raw și vegană și ne-am dat seama că nu este vorba doar despre gusturi noi, surprinzătoare, ci și despre a fi și a te simţi bine, uşor, împăcat.

Când faci totul cu pasiune, găsești oameni cu care să o împărtășești.

Așa am reușit să oferim cea mai mare varietate de preparate raw și vegane, de la supe, sushi, lasagna, până la torturi, smoothie-uri sau pâinici, într-un bistro digital prietenos. În București, poți comanda preparatele noastre online sau ne poți face o vizită pe strada Transilvaniei nr. 11.

Ne dorim să le arătăm celor din jur că sănătatea nu este o serie de restricții, o dietă sau un program de detox, ci un echilibru gustos. E simplu: mănânci sănătos, te simți bine, energia pe care o primești te ajută să îți continui cu poftă planurile tale de zi cu zi.

Din păcate, atunci când vrei să faci alegeri sănătoase, nu prea ai de unde. Dacă nu ai timp să gătești, prânzul de la birou e, de cele mai multe ori, un compromis. Vrem să schimbăm asta.

Doar ceea ce nouă ne place fără rezerve ajunge la clienții noștri.

Credem că alegerile sănătoase nu sunt un trend adoptat azi și uitat mâine, ci o promisiune pe termen lung, a ta pentru tine. Și vrem să arătăm că mâncarea poate fi și gustoasă, și sănătoasă.

Testimoniale

“ Excelentă mâncare, pot să spun chiar neaşteptat de gustoasă! Combinaţiile dintre gusturi, texturi şi culori sunt perfecte, nimic în minus, nimic în plus. Felicitări şi succes pe viitor! “

Ioana Ang

“ Brilliant ! When your meal is both tasty and healthy you totally got the big ticket. “

Simona Macovei

“ I was lucky I was told about this little Bistro. Seeing the pictures of the meals and the ingredients I already sensed it would be very good. And… it was! “

Leonardo Brandes